Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Liderlik
Print Al

TOGG'un üretim bandı robotik makine sistemleri Yalova'da üretilecek

26 Kasım 2022 Cumartesi::

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Türkiye’nin yerli ve mili otomobili TOGG’un üretim bandı robotik makine sistemlerini kuran firmanın OSB’leri içinde yer alacağını söyledi.

Yazı Boyutu : A A A A

Tamamlandığında 320 fabrikanın faaliyet göstereceği ve 25 bin kişinin istihdamının sağlanacağı Yalova Makine OSB'nin 1. etap çalışmaları çerçevesinde bir fabrikanın daha temeli atıldı. FYT Mühendislik yeni üretim tesisinin temel atma töreninde konuşan Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan fabrikasının üretim hattını kuracak firmanın da aralarına katılacağını müjdeledi.

Özdemir, ileri teknoloji ürünlerinin merkezi olma iddiasında olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki hafta itibarı ile hepimizin milli gururu olan ilk yerli otomobilimiz TOGG'un üretim bantlarını, robotik sistemlerini kuran firma Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgemizin bir parçası haline geliyor. TOGG'un çok önemli bir ayağı olduğumuz ve ileri teknoloji ürünlerinin merkezi olduğumuz iddiamızı ve vizyonumuzu inşallah hep birlikte bütün Yalova olarak daha gür bir sesle hep birlikte söyleyeceğiz. O anlamda hayırlı olsun."
Direnç Özdemir, yeşil OSB iddialarını da somut hale dönüştüreceklerini söyledi. Tamamlanan strateji belgelerini yılbaşı itibariyle deklere edeceklerini kaydeden Özdemir, “Artık somut olarak sürdürülebilir yeşil bir sanayi bölgesinin nasıl olabileceğini Yalova'da somut örnekleri ile ortaya koyacağız” dedi.

Erhan Erdoğan

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.