Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yayın
Print Al

Filistinlilere İsrail güçlerinin saldırıları devam ediyor

27 Nisan 2021 Salı::

Kudüs'te İsrail güçleri ile Filistinliler arasındaki çatışmalar devam ediyor. İsrail'in işgali altındaki Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da teravih namazının ardından Şam Kapısı’nda toplanan Filistinlilere İsrail güçlerinin saldırıları devam ediyor.

Yazı Boyutu : A A A A

İsrail işgali altındaki Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılan Filistinlilerin toplanmaları ve oturmalarını engellemek amacıyla Şam Kapısı'na İsrail güçleri tarafından 13 Nisan'da barikatlar kurulmuştu. Barikatların kurulmasını reddeden Filistinliler dün gece barikatları kaldırmayı başarmış, İsrail güçleri ise Filistinli gençlere müdahale etmeyip barikatların kaldırılmasına müsaade etmişti. İsrail güçleri barikatların kaldırılmasının ardından bu gece Şam Kapısı'nda toplanan Filistinlilere yeniden saldırdı. İsrail güçleri, çok sayıda Filistinli genci gözaltına alırken, atlı polisler ve TOMA'lar bölgede hazır bekletildi.

Geçtiğimiz perşembe günü teravih namazının ardından İsrail güçleri Filistinlilere saldırmış, Filistinliler de karşılık vermişti. Gece boyunca devam eden çatışmalarda toplam 105 Filistinli yaralanmıştı.

Muhammed Rabah

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.