Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Liderlik
Print Al

Türkiye Gazetesi 51 yaşında!

22 Nisan 2021 Perşembe::

Türkiye Gazetesi 51 yaşında! Mücahid Ören: Gazete temelimiz... Merhaba Türkiye gazetesinin bugünlere gelmesi için ihlasla çalışan kıymetli gönül dostlarım.

Yazı Boyutu : A A A A

Rabb'imize şükürler olsun ki, yarım asır önce çok büyük emeklerle dikilen bu fidan, kısa sürede devasa bir çınara dönüştü ve bugün 51. yıla ulaştı.

Hakikati haykırma gayesiyle çıktığı yolda ülkemizin ismini şerefle taşıyan gazetemiz, memleketin karşılaştığı her badirede demokrasiye tam bağlı ve daima milletimizin yanında yer alan çizgisiyle gönüllerde çok özel bir yer edindi.

Bu sevgi ve güven sebebiyledir ki, geride bıraktığımız yarım yüzyılda gazetemizin 1 milyon 424 bin tiraj rekoruna yaklaşan bile olmadı.

Ülkemizin her köşesinde, gazetemizi okuyucularımızın kapısına kadar ulaştıran yaygın dağıtım ağımız, Türk basınının bugün içinden geçtiği zor süreçte bizi güçlü kılan en önemli unsurlardan biri olmuştur.

51. yılımızda bu dağıtıcılarımızdan birkaç “tadımlık” hatırayı da bu sayfalarda bulacaksınız.
Basın dünyamızın huzur veren ulu çınarı, kuruluş amacından sapmadan, demokrasiye, millî ve manevi değerlere sahip çıkan yayın çizgisini titizlikle muhafaza ederek yoluna devam edecektir.

İhlas Holding'in, medya kuruluşlarımızın ve diğer bütün şirketlerimizin temel taşı olan gazetemizin 51. yaş gününü tebrik ediyor, başta dağıtıcılarımız olmak üzere, okuyucularımız, arkadaşlarımız, habercilerimiz, kalem ve sanat erbabımız, matbaa ekibimiz, abonelerimiz ve reklam verenlerimiz olmak üzere, bu başarıda bizlerle omuz omuza yürüyen herkese teşekkür ediyorum.

Cenab-ı Hak, kurucumuz merhum Dr. Enver Ören Ağabey'imizden ve yol arkadaşlarından gani gani razı olsun. Onların attığı sağlam temeller üzerinde kararlı bir şekilde ikinci yarım asra yelken açıyoruz.
Bu gurur ve mutluluk hepimizin.
Nice asırlara Türkiye gazetesi.

Ahmet Mücahid Ören
İhlas Holding
Yönetim Kurulu Başkanı

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.