Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Almanya'da Covid-19 vaka sayısı rekor tazeledi

16 Ekim 2020 Cuma::

Almanya'da yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 7 bin 334 vaka tespit edilmesi ile bir günde rekor sayıda vaka kayda geçti.

Yazı Boyutu : A A A A

Avrupa'da yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında bilanço ağırlaşıyor. Almanya'da salgına yönelik verileri paylaşan Robert Koch Enstitüsü (RKI) tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte ülke genelinde 7 bin 334 yeni vaka sayısı tespit edildiği ve 24 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ülkede toplam vaka sayısının 348 bin 557'e, hayatını kaybedenlerin sayısının ise 9 bin 734'e yükseldiği ifade edildi. Salgının başlangıcından bu yana virüsü yenerek iyileşenlerin sayısı ise 287 bin 600 olarak açıklandı.

Almanya'da hızla artan korona virüs vaka sayıları üzerine açıklamada yapan Almanya Hastaneler Birliği (DKG) Başkanı Gerald Gab, günlük vaka sayısının 10 bini geçmesi durumunda sağlık daireleri için temaslı kişileri takip etmenin imkansızlaşacağı uyarısında bulundu.

Hollanda, Fransa ve birçok bölge "riskli bölge" ilan edildi

Avrupa genelinde artan korona virüs vakaları nedeniyle federal hükümet, riskli bölgeler listesini güncelledi. Adaları hariç Fransa, Hollanda'nın tamamı, İtalya'daki popüler seyahat yerleri Roma, Napoli, Campania, Amalfi Sahili, Capri, Ischia adaları ve Cenova çevresindeki Liguria'nın kuzeybatı kıyı bölgesi Cumartesi gününden itibaren risk listesine alınacak.

Mehmet Koca

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.