Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

İdlib'deki hain saldırıyı dünya basını böyle gördü!

28 Şubat 2020 Cuma::

Esed rejiminin İdlib'deki alçak saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Dünya basını, saldırıyı son dakika olarak duyurdu. Uluslararası haber ajanslarının 'acil' koduyla duyurduğu İdlib saldırısı için Financial Times topyekûn bir çatışma riskinin ortaya çıktığını yazdı. İşte son dakika haberine ilişkin detaylar...

Yazı Boyutu : A A A A

Suriye'de İdlib'e sıkışan iç savaş ve beraberinde yaşanan insani kriz dünya gündeminde yer edinmeye devam ederken, uluslararası gazeteler ve haber ajansları, hava saldırısı sonucu 33 Türk askerinin hayatını kaybetmesini son dakika olarak duyurdu.

Son dakika haber! İdlib'deki hain saldırıyı dünya basını böyle gördü!
Reuters haber ajansı, Türkiye'den resmi açıklama henüz gelmemişken en az 34 Türk askerinin şehit olduğunu dünyaya duyurdu.


Son dakika haber! İdlib'deki hain saldırıyı dünya basını böyle gördü!
Orta Doğu'nun etkili yayın organlarından El Cezire televizyonu, saldırının bölgedeki gerilimi daha da artıracağı ve yeni bir insani kriz dalgasını tetikleyebileceğini aktardı.

Son dakika haber! İdlib'deki hain saldırıyı dünya basını böyle gördü!
Alman devlet kanalı Deutsche Welle (DW) İdlib'deki saldırıya ilişkin gelişmeleri okuyucularına canlı olarak aktardı. Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas'ın daha önce bölgede yaşananlar nedeniyle Suriye ve Rusya'yı suçladığını yazan DW, 33 Türk askerinin şehit olmasına ilişkin, "Türkiye, NATO'nun 5. maddesini işletme hakkına sahip. Ancak böyle bir kontekste bu maddenin işletilmesine onay verilir mi bilinmiyor. Daha önce sadece bir kez bu madde işletildi o da ABD'nin talebiyle Afganistan'da" yorumunu yaptı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.