Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Tedbirler yazın vatandaşın cebine yansır

7 Şubat 2020 Cuma::

AK Parti Genel Merkezi'nde dün 56 milletvekili ile bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ekonomide alınan tedbirlerin yaz aylarından itibaren vatandaşın cebine olumlu yansıyacağını söyledi

Yazı Boyutu : A A A A

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ekonomide alınan tedbirlerin yaz aylarından itibaren vatandaşın cebine olumlu yansıyacağını söyledi. Erdoğan, milletvekilleriyle gruplar halinde bir araya gelme geleneğini dün de sürdürdü. AK Parti Genel Merkezi'nde dün 56 milletvekili ile bir araya gelen Erdoğan, milletvekillerinin bölgelerine ilişkin sorunlarını dinledi. Erdoğan, ilerleyen günlerde 4 grup halinde kalan AK Partili milletvekilleriyle bir araya gelecek.


Edinilen bilgiye göre, Erdoğan toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Havalimanı'na metro yapmamasını eleştirdi. Erdoğan, "Bunu da biz yapacağız. Ulaştırma Bakanlığımız konuyla ilgili bir çalışma yapıyor" dedi. Toplantıda söz alan bazı milletvekilleri, hükümetin güzel işler yaptığını ancak bunun halka iyi anlatılamadığını ifade etti. Milletvekillerinin bazıları ise bürokrasiden dert yanarak genel müdürlerin sahada olması gerektiğini ifade etti. Toplantıda, Ordu sahil kenarına yapılan 17 katlı bina da gündeme geldi. Erdoğan'ın bölge milletvekillerine sahildeki binaların yıkılması talimatı verdiği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.