Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

En çabuk satılan ve alınan ikinci el otomobiller!

11 Temmuz 2019 Perşembe::

İkinci el arabalar 2019! Listede bakın hangi araçlar var... Milyonlarca sürücünün gözü bu listede. İkinci el arabalara göz koyan sürücüler, otomobil piyasasını yakından takip ediyor. En çabuk bu arabalar satılıyor ve alınıyor! Milyonlarca araç sürücüsü, ikinci el otomobil piyasasında en çabuk satabileceği otomobilleri merak ediyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Artan yakıt masrafları sürücüleri, az yakan ikinci el otomobil piyasasına itiyor. Peki az yakan ikinci el otomobil marka ve modelleri hangisidir? İkinci el otomobil piyasasında en hızlı satılan araçlar hangileridir? İşte merak edilen o liste...

Sıfır otomobillerin fiyatlarının yüksek olması nedeniyle ikinci el otomobillere rağbet arttı. Yaz mevsiminin de gelmesiyle birlikte otomobile olan talepte yükseliş gözlemleniyor. Tatile çıkacak olanların sayısı ise oldukça fazla. İkinci el otomobil satışlarının hızlanması için ise nöbetçi noterlik hizmete girdi ve hafta sonları da araç alım-satımları gerçekleştirilebiliyor.

Bununla birlikte plaka basım atölyeleri de açık tutuluyor ve plaka değişiklikleri de hafta sonu yapılabiliyor. İkinci el otomobil tercih edilirken öncelikle aracın sorunsuz olması ve sonrasında ise fiyat/performans etkeni devreye giriyor. Bunun yanında yakıt ekonomisine de önem gösteriliyor.

Tüm bunların yanında ikinci elde değer kaybetmemesi ve satılmak istendiğinde uzun süre ilanda kalmamasına dikkat ediliyor. Bunun için ise fazla pahalı olmayan, ulaşılması daha kolay, parça ve bakım maliyetleri ucuz arabalar tercihler arasında yer alıyor.

İŞTE O ARABALAR

Fiat Egea

Renault Megane

Fiat Linea

Renault Fluence

Hyundai i20

Renault Symbol

Volkswagen Polo

Renault Clio

Ford Fiesta

Dacia Sandero
.
.
.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.