Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

Türkiye Gençlik Zirvesi 3.11.2018 İstanbul

2 Kasım 2018 Cuma::

Gençlik hakkında çalışmalar yapan kuruluşlarla gençlik birimlerini bir araya getirmek için öncülük eden Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) yeni bir zirveye imza atıyor. “Gençlik ve Sosyal Girişimcilik” temasıyla Türkiye Gençlik Zirvesini organize ediyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Gençlik STK’ları yöneticilerini, araştırmacıları ve gençlik politika yapıcılarını bir araya getirmek amacıyla bu yıl ilk defa Türkiye Gençlik Zirvesini 3 Kasım 2018’de Yıldız Teknik Üniversitesinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirecek.

Türkiye’nin en kapsamlı “Gençlik Profili Araştırması”nı yaptıran TGSP, 37 ilden 8000 genç ile yaptığı araştırmanın çarpıcı ve yankı uyandıracak olan sonuçlarını bu zirvede kamuoyuyla paylaşacak.

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu önderliğinde yürütülen zirvede; Sosyal Girişimcilik Ödülleri adıyla bir ödül töreni gerçekleştirilecek. Toplumsal bir problemin çözümüne katkı sağlamayı amaçlayan, kâr amacı gütmeyen projeler/uygulamalar değerlendirilecek ve 6 proje ödüllendirecek.

Özgün, ilham veren ve iyi örnek oluşturan sosyal girişim projelerinin ödüllendirileceği bu zirvenin birincilik ödülü 15.000 TL, ikincilik ödülü 10.000 TL, üçüncülük ödülü 8.000 TL, mansiyon ödülleri (3 proje) 5.000’er TL’dir.

Türkiye Gençlik Zirvesi günümüzde var olan, toplumun farklı alanlarına yönelik çeşitli çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarına birbirini tanıma fırsatı, etkinliklerden haberdar olabilme olanağı ve katılım gösterebileceği ortak çalışma alanları sunuyor.

Nitelikli toplumun inşasına katkıda bulunacak STK’ları bir araya getiren Türkiye Gençlik STK’ları Platformunun Türkiye Gençlik Zirvesinde yalnızca STK’ların birbiriyle kaynaşması hususuna değil, sosyal girişimcilik alanına gösterilmesi gereken özene dikkat çekmeye çalışacak.

Gençlere sunulacak kamu ve sivil toplum hizmetlerinde vizyon birliği oluşturmayı hedefleyen Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP), zirve aracılığıyla TGSP Üyeleri ve Komisyonlarının çalışmalarını ilgili kuruluşlarla paylaşacakları bir mecra oluşturmayı düşünüyor.

Gönüllülük ve fedakarlık merkezli TGSP, sosyal girişimcilik uygulamalarını teşvik etmeyi, gençliğin temel yönelimleri, sorunları ve ihtiyaçları konusunda istişare zemini oluşturmayı hedefleyerek projesine güvenen sosyal girişimci gençlerin başvurularını ve sosyal girişimciliğe merakı olan herkesi zirveye bekliyor.

Zirve hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

turkiyegenclikzirvesi.com

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.