Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yayın
Print Al

Dolarsız bir dünya mümkün mü?

18 Eylül 2018 Salı::

Türkiye'de ekonominin yeni adresi A Para TV’de, "Türkiye’nin Yarını" programında ekonomideki son gelişmeler değerlendirildi. Özlem Doğaner’in yönetimindeki programda Trump’ın başlattığı ticaret savaşlarının dünyaya etkisi ve “Dolarsız bir dünya mümkün mü?” sorusu masaya yatırıldı.

Yazı Boyutu : A A A A

Dünya Amerika'nın başlattığı ticaret savaşlarıyla birlikte yeni bir döneme başladı. Korumacılık içgüdüsü ile yola çıkan ABD Başkanı Trump tüm dünyayı karşısına almıştı.

Doların güvenilirliğinin tartışıldığı bu günlerde, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldal, Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Hüseyin Alptekin, TİM Sektörler Konseyi Kimyevi Maddeler ve Mamülleri Sektör Kurulu Başkanı Murat Akyüz ve Medipol Üniversitesi Medipol Üniversitesi Öğretim üyesi Prof Dr. Kerem Alki'in yorumları ile "Türkiye'nin Yarını" programında "Dolarsız bir dünya mümkün mü?" sorusunun yanıtı tartışıldı.

Prof. Alkin: "Dünya, dolarla ödeme sisteminin güvensiz olduğunu anladı"


Prof. Dr. Kerem Alkin yaptığı değerlendirmede, ABD'nin 50-60 yıllık bir dönemin sonunda doları dünyaya karşı yaptırım aracı olarak kullanmasıyla birlikte dünya ülkelerinin, dolar üzerinden ödeme sisteminin artık yürüyebilecek bir sistem olmadığını fark ettiklerini belirtti.

Hakan Güldal: "Ticaret savaşları işin sadece görünen yüzü"


Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Hüseyin Alptekin, A Para ekranlarında Özlem Doğaner'in konuğu oldu ve günümüzde yaşanan ticaret savaşlarını değerlendirdi.

Hüseyin Alptekin, ticaret savaşlarının dünyaya etkisini değerlendirdi


TİM Kimyevi Maddeler Sektör Kurulu Başkanı Murat Akyüz, A Para ekranlarında Özlem Doğaner'in konuğu oldu ve günümüzde yaşanan ticaret savaşlarını değerlendirdi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.