Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

15. Çocuk Filmleri Festivali başlıyor

25 Nisan 2018 Çarşamba::

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ve TÜRSAK Vakfı’nın işbirliğiyle bu yıl 15. yaşına giren Çocuk Filmleri Festivali, 27 Nisan – 11 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Yazı Boyutu : A A A A

Çocukların sinemayla tanışmasını sağlayarak sinema kültürü edinmelerinde ve erken yaşta sanatsal üretim denemelerinde yol gösterici bir rol oynayan festival, 27 Nisan Cuma günü İstanbul'dan yola çıkacak. Festival, 28 - 29 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek film gösterimleri ve etkinliklerin yanı sıra 2 ve 3 Mayıs'ta Yozgat, 7 ve 8 Mayıs'ta Erzincan'da, son olarak 10 ve 11 Mayıs'ta Van'da da çocuklarla buluşacak.

Festivalde uluslararası ödül almış film gösterimlerinin yanı sıra geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü oyuncu ve gazeteciler "Yazarlık Atölyesi”, "Oyunculuk Atölyesi” ve "Çocuk Jüri Atölyesi” gerçekleştirilecek. Festivalde ayrıca Hollanda Kültür'ün Klik! Amsterdam ve Eye Film'le yaptığı Genç Kültür projesi kapsamında 20 adet Hollanda yapımı ödüllü animasyon filmi de gösterilecek. 15.Çocuk Filmleri Festivali bu yıl, Marmara'dan Doğu Anadolu'ya yüzlerce çocuğa sinema ile ulaşmayı amaçlıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.