Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Şirket Kültürü
Print Al

Dijital devrim KOBİ’leri büyütecek

5 Aralık 2017 Salı::

Endüstri 4.0’ın ünlü isimlerinden Christian Frei, büyük şirketlerin yeni endüstri devrimine adapte olmada yavaş kaldığını söyledi. Frei, “Bu durum KOBİ’ler adına büyük avantajlar getirecek” dedi

Yazı Boyutu : A A A A

Dijital sanayi devriminin liderlerinden Christian Frei Sabah gazetesine konuştu. İsviçre'de yapay zeka, konularında şirketlere koçluk yapan Christian Frei, günümüzde komplike hale gelen büyük şirketlerin yeni endüstri devrimine adapte olmada yavaş kaldıklarını, bu durumun KOBİ'ler adına yegane avantaj sağladığını söyledi.

REKABET NASIL OLACAK

Türkiye'de İsviçre Ticaret Odası Derneği tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Türkiye İsviçre Ekonomik Forumu gerçekleştiriliyor. Foruma konuşmacı olarak katılmak üzere İstanbul'a gelen, dijital sanayi devriminin liderlerinden Christian Frei, merak edilen sonuları yanıtladı. İsviçre'de yapay zeka, Endüstri 4.0, nesnelerin interneti gibi konularda şirketlere koçluk yapan, InspiredView LLC Yönetim Kurulu Başkanı Christian Frei, yeni endüstri devriminin KOBİ'ler ve girişimciler için avantaj sağladığını söyledi. Frei günümüzde komplike hale gelen büyük şirketlerin yeni endüstri devrimine adapte olmada yavaş kaldıklarını belirterek "Küçük işletmeler, inovatif anlayışa sahip olurlarsa büyük şirketlere göre çok daha iyi fırsatlara sahip olabilirler" dedi. Yeni devrimden tüm sektörlerin etkileneceğini anlatan Christian Frei, "Stok tutmaları gerekmeyen ve profesyonel hizmetler sunan sektör ve endüstrilerde hızlı değişimler olabilir" dedi.

MESLEK UZMANLIĞI ARTACAK

"Yapay zekanın gelişimiyle birlikte işçilerin yerini robotlar mı alacak" sorusunu da yanıtlayan Frei, profesyonellerin çok yönlü ve kendilerini geliştirmiş bir iş modeli ile iş yapması gerekeceğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.