Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

Alüminyum fuarı 5 Ekim’de başlıyor

2 Ekim 2017 Pazartesi::

5. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı, Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş. tarafından 5-7 Ekim 2017 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve 11. hollerinde yapılacak.

Yazı Boyutu : A A A A

ALUEXPO 2017 Fuar'a, 33 ülkeden 156'sı yabancı olmak üzere toplam 314 şirket katılacak. Fuar kapsamında ayrıca TALSAD-Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası işbirliği ile 8. Alüminyum sempozyumu da yapılacak.

2 MİLYAR $ İHRACAT
TALSAD Başkanı Ali Kibar, fuarın Ekonomi Bakanlığı'nın "Alım Heyeti" programı tarafından desteklendiğini söyledi. Toplantıda konuşan TALSAD Başkanı Ali Kibar, 2 milyar dolarlık ihracatı bulunan Türk alüminyum sektörünün bu yıl yüzde 7 oranında büyüyeceğini, bu oranın geçen yıl ise yüzde 4.4 olduğunu belirtti. Kibar, sektörün hammadde üretim miktarlarının Türkiye'de sınırlı olması nedeniyle bu konuda teşviklerin verilmesi gerektiğini belirtti. Kibar, Türkiye ile Almanya arasında yaşanan siyasi gerilimle ilgili bir soruya da, iş dünyasının siyasi gerilimden etkilenmeden çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Kibar, "Alman firmalar, 15 Temmuz'da azalttığı siparişlerini, kendileriyle yaptığımız toplantılar sonucunda artırarak, yıllık kontrat yaptılar. Ayrıca büyük bir Alman grubu, bu yıl dünya yönetim kurulu toplantısını Türkiye'de yapacak" dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.