Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

Yenilik, bildiğin yolda çıkmaz

2 Eylül 2017 Cumartesi::

Urla’da Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde gerçekleştirilen Hack’n Break Açık İnovasyon Kampı ve Konferansı’nda binin üzerinde genç ve 300 mentor bir araya geldi. Kampta seminerlerle birlikte yeni fikirlere yelken açıldı

Yazı Boyutu : A A A A

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün Urla'daki kampüsünde çoğu çadırlarda kalan binin üzerinde genç fikir Hack'n Break Açık İnovasyon Kampı ve Konferansı etkinliğinde buluştu. Açık İnovasyon Derneği tarafından geçen yıl birincisi düzenlenen Hack'n Break, 2'nci Açık İnovasyon Konferansı, bu yıl da teknoloji topluluklarının yoğun ilgisiyle İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ev sahipliğinde Urla'da gerçekleşti. Kampüse girdiğiniz andan itibaren her yerde ezber bozacak şekilde kaotik ortam sizi bekliyor. Kendi topluluğunuzu oluşturup onlara cazip gelecek önceden belirlenmemiş yer ve zamanda bir araya gelmeniz gerekiyor. Yani kaotik ortamda bazı zaman rastlantısal pek çok fikrin ateşi yakılıyor. Katılımcılar üniversite binalarının isimlerini özgürce değiştirerek konum bulmayı zorlaştıracak ama işbirliği yapmayı kolaylaştıracak gönüllülükte bir araya geliyor. Aziz Sancar amfisi olmamasına rağmen dijital izlerden yolu buluyorsunuz.

DAVET DOĞRUDAN MESAJLA
Etkinlik davetini Twitter üzerinden doğrudan mesajla (DM) alınca olayın ruhunu kavrıyorsunuz. 19 Ağustos ile 27 Ağustos tarihleri arasında yazın en güzel zamanında deniz kenarında değil, üniversite kampüsünde binin üzerinde girişimci, üniversiteli ve liseli genci bir arada tutan şey gönüllükten başka şey olamaz. Onlara açık fikirli, paylaşmaya ve birlikte öğrenmeye hazır hale getiren etkinlikte sponsorların bile ekstra anlayış ve gayret göstermesi gerekiyor.

Açık havada veya amfilerde katılımcılar nerede isterse orada gerçekleşen etkinlikler hem konuşmacılara hem de dinleyicilere sıra dışı ve keyifli anlar yaşattı. Dünya üzerinde kamp konsepti ile 1 hafta boyunca süren tek teknoloji etkinliği olan Hack'n Break, 27 Ağustos tarihinde sona erdi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.