Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Akbank Harvard’da ders oldu

9 Kasım 2016 Çarşamba::

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Harvard’da öğrencilere Akbank ve Türk bankacılık sisteminin başarısını anlattı.

Yazı Boyutu : A A A A

Dünyanın en büyük şirketlerine ve bankalarına yönetici yetiştiren Harvard Business School, Akbank Direkt’i öğrencilerine ders konusu yaptı. Harvard Business School’da, Akbank Direkt’in başarılı bir vaka çalışması olarak işlendiği derse, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer de katılarak, başarıya giden yolun inceliklerini anlattı ve öğrencilerin sorularını cevapladı. “Akbank’ın Başarıları Dersi”ni ise Prof. Rajiv Lal anlattı.

Prof. Lal, ders anlatımını tamamlamasının ardından, derse Akbank ekibiyle birlikte katılan Suzan Sabancı Dinçer’i kürsüye davet ederek, dersin devamını kendisinin sunmasını istedi. Soruları cevaplayan Dinçer, Akbank başarısının Harvard Business School’da bir ders olarak işlenmesinin, bir tesadüf olmadığının belirttiği konuşmasında, yenilikçilikle öne çıktıkların belirterek, “Önceliğimizi her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak oluşturuyor. Bu konuda iki önemli dayanağımız var” dedi. Türk bankacılık sektörünün dijital dönüşüm serüveninin dünyanın en iyisi olduğunu vurgulayan Sabancı Dinçer, “Yıllardır teknoloji açısından en ileri ve çağdaş bankacılık yapan ülkelerden biriyiz. Türk bankacılık sektörü teknolojik olarak dünyanın en iyilerinden biri düzeyine yükselmesinde, Türkiye’nin dijitalleşmeye yatkın genç bir nüfusa sahip olması da önemli bir etkendir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.