Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Etkinlik
Print Al

CFO Summit 2016 18 Şubat 2016 Conrad Hotel Istanbul Bosphorus

18 Şubat 2016 Perşembe::

Günümüz iş dünyasında CFO fonksiyonu şirketin en önemli ve yetkili görevlerinden birinde, oldukça önemli ve stratejik bir konumda bulunuyor.
CFO fonksiyonunun yükselen değerine dikkat çekebilmek amacıyla BMI organizasyonunda, Türkiye’nin Finans Liderleri bir araya geliyor. 18 Şubat 2016'da, Conrad Hotel Istanbul Bosphorus'ta düzenlenecek olan Zirve'de "CFO Fonksiyonunun Bugünü ve Geleceği" tartışılacak.

Yazı Boyutu : A A A A

Finans dünyası, CFO Summit 2016’da görkemli bir organizasyon ile bir araya geliyor!
Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde finans fonksiyonunu yöneten CFO’ların yanı sıra ekonomi ve finans alanından pek çok önemli isme ev sahipliği yapacak Zirve’de, Fortune Türkiye & Data Expert işbirliğinde belirlenen Türkiye’nin En Etkin 50 Finans Lideri I En Güçlü 50 CFO Ödülleri de özel bir tören ile sahiplerini bulacak.
CFO Summit Nedir?
Günümüz iş dünyasında CFO fonksiyonunun liderleri şirketin en yetkili görevlerinden birinde, oldukça stratejik bir konumda bulunuyor. Artan rekabet, şirketleri değer odaklı olmaya zorlarken, şirkete daha fazla değer katabilmek ancak performansı daha iyi ölçüp, bilgiye dayalı doğru kararlar alabilmekle mümkün oluyor. Bu durum, CFO’ların öneminin her geçen gün artmasına yol açıyor.
CFO fonksiyonunun yükselen değerine dikkat çekebilmek amacıyla BMI organizasyonunda Türkiye’nin Finans Liderleri bir araya geliyor. 18 Şubat 2016'da, Conrad Hotel Istanbul Bosphorus'ta düzenlenecek olan Zirve'de "CFO Fonksiyonunun Bugünü ve Geleceği" tartışılacak.
CFO Summit'de Kimler Olacak?
CFO Summit 2016, Türkiye'nin finans/ekonomi alanında en önemli karar alıcılarına ve düşünce önderlerine ev sahipliği yapacak;
 Türkiye'nin önde gelen firmalarının CFO'ları ve üst düzey finans yöneticileri
 Finans/Bankacılık sektöründe çalışan orta ve üst düzey yöneticiler
 Ekonomi, Finans alanında uzman akademisyenler ve sektör danışmanları
 Ekonomi, Finans alanında uzman basın mensupları ve düşünce önderleri
 Finans yöneticileri ile sıkı iş ilişkisi içerisinde bulunan yönetim danışmanları
 Önde gelen ekonomist, stratejist, danışman ve sektör duayenleri
En Etkin 50 CFO Ödül Töreni
Fortune Türkiye ve Data Expert işbirliğinde yürütülen "Türkiye'nin En Etkin 50 Finans Lideri | En Güçlü 50 CFO" araştırması 1 Şubat 2016'da sonuçlandı. Araştırma kapsamında belirlenen 50 Finans Lideri ise ödüllerini CFO Summit 2016'da alıyor!
Kapsamlı bir araştırma metodolojisi ile Türkiye'nin en büyük 1500 firmasının CFO'ları üzerinden gerçekleştirilen araştırma 6 ay sürdü; Şirketlerin finansal performanslarının ve bireylerin kritik CFO başarı kriterlerindeki performanslarının, danışma kurulu tarafından incelenmesiyle, En Etkin 50 Finans Yöneticisi belirlendi. Araştırma hakkında detaylı bilgi için www.enguclucfo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: , Link : www.cfosummit.com.tr/

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.