Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Dünyanın en inovatif şirketleri…

26 Şubat 2015 Perşembe::

Boston Consulting Group, 2014 yılının en inovatif şirketleri listesini yayımladı. Listenin başında Dünya Ar-Ge harcamaları listesinde ilk sıralarda yer alamayan Apple var. McDonald’s ve WalMart ise dikkat çekenler…

Yazı Boyutu : A A A A

Dünyanın saygın araştırma şirketlerinden Boston Consulting Group, her yıl yayımladığı dünyaın en inovatif şirketleri listesinin 2014 versiyonunu açıkladı. Dünyanın en inovatif şirketlerinde ilk 5, ilk 10’un 7’si ve ilk 50’nin 21’ini teknoloji ve teleomünikasyon şirketleri oluşturdu. Listede, 2010 yılından bu yana teknoloji şirketleri ağırlığını ilk kez bu kadar ön plana çıkarabilmeyi başardı.

Listeye göre dünyanın en inovatif şirketi Apple. Price Waterhouse Coopers danışmanlık şirketinin her yıl yayımladığı AR-GE’ye en fazla para ayıran şirketler sıralamasında sürekli liste başı olan Volkswagen “Inovatif şirketler” listesinde ancak 21’inci sırada kendisine yer bulabilirken, AR-GE harcamalarında önemli bir yere sahip olmayan Apple ile Inovatif şirketler sıralamasında liste başı.

Listede bizim dikkatimizi çeken şirketler arasında McDonald’s, ValMart ve BASF yer alırken, her yıl AR-GE harcamalarıyla dikkat çeken ve ilk 20 arasına 7 şirket sokmayı başaran İlaç sektöründen ise inovatif şirketler listesinin ilk 50’sinde sadece iki şirket yer alıyor.
Kemalettin BULAMACI 
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.