Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Volkswagen’in tercihi Türk yan sanayi

30 Ekim 2012 Salı::

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) organizasyonuyla Almanya’da gerçekleşen ‘IZB Wolfsburg 2012’ otomotiv fuarına katılan 12 Türk firması, Alman otomotiv devi Volkswagen’in (VW) talebiyle etkinlikte yer aldı.

Yazı Boyutu : A A A A

Türk otomotiv yan sanayinin kalitesiyle, güvenilirliğiyle aranan marka olduğunu her platformda söylediklerini hatırlatan OİB Başkanı Orhan Sabuncu, Volkswagen’in bu talebinin söylemlerini adeta onayladığını kaydederek “Gurur duyuyoruz” dedi.
Fuarda, 12 Türk yan sanayi firması, otomotiv iç ve dış trim parçaları, soğutma radyatörleri, kaloriferler, ağır iş makinası petekleri, plastik hava kanalları, aydınlatma parçaları, silecek grubu parçaları, krikolar, yüksek basınçlı alüminyum enjeksiyon parçaları, direksiyon gövdeleri, şanzıman taşıyıcı, otomotiv için ses ve ısı yalıtım keçeleri gibi ürünleri sergiledi.

Sabuncu, “Geçmişte böyle fuarlara katılmanın zorluklarıyla karşılaşırken, artık kalitemizle adeta tercih edilen olduk. Bilindiği üzere Wolfsburg dünya devi Volkswagen’in neredeyse üretim üssü ve bu dev ana sanayi bizim tedarikçilerimizi fuarda görmek istiyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.