Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Fenomen Çalışanları ‘Sınıf’tan Çıkardı!

22 Ekim 2012 Pazartesi::

İş dünyasında eğitim sistemine farklı bir bakış açısı getirerek çalışanları bir odada toplayarak tepegöz ve slayt gösterimiyle eğitim verme dönemini kapatan Fenomen Prodüksiyon ve Organizasyon, gündemine 3 boyutlu eğitim filmlerini aldı.

Yazı Boyutu : A A A A

Kurumsal eğitimlerin eğlenceli ve akılda kalmasını sağlayacak yeni teknoloji ve projelerle şirketlere özel çözümler sunan Fenomen Prodüksiyon ve Organizasyon Yönetici Ortağı Mehmet Auf, hem sektördeki yenilikleri paylaşmak hem de üç boyutlu eğitim filmi çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek üzere MTC tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları (İK) Zirvesi’nde bir performans gerçekleştirdi.

15-16 Şubat tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen zirveye konuşmacı olarak katılan Mehmet Auf, uzaktan eğitim dünyasının lider şirketlerinden Enocta’nın Genel Müdürü Ahmet Hançer ile birlikte kurumsal eğitim alanındaki yeni teknik ve çözümleri katılımcılarla paylaştı. Auf, mesajlarını verirken ‘Müzikli Konferans’ yönteminden de yararlanarak katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Üç boyutlu eğitim filmleri

Zirvedeki konuşmasında, stand-up, müzikli konferans, kamera şakası gibi farklı eğitim teknikleri ve yeni teknolojileri kullanarak yaşayarak öğrenmenin önemine dikkat çeken Mehmet Auf, “Fenomen Prodüksiyon ve Organizasyon olarak şirketlere sınıf eğitimi dışındaki yepyeni yaklaşımları sunuyoruz. Eskiden tepegözlerle, slayt gösterileriyle odalara bağlı yapılan eğitimleri yeni alanlara taşıdık. Geldiğimiz noktada üç boyutlu eğitim filmlerini de müşterilerimize sunuyor olacağız” değerlendirmesini yaptı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.