Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Denizbank’a büyük ödül

18 Ekim 2012 Perşembe::

DenizBank, BAI - Finacle Global Bankacılık İnovasyon Yarışması’nda dünyanın en prestijli ödülüne sahip oldu.

Yazı Boyutu : A A A A

Dünyanın dört bir yanında 152 banka, geliştirdikleri birbirinden yenilikçi uygulamalarla yarıştı. Jüri dünyada ilk kez DenizBank’ın hayata geçirdiği, Facebook üzerinden para transferine olanak veren bankacılık uygulamasını birincilik ödülüne layık gördü. 2012 BAI – Finacle Global Bankacılık İnovasyon yarışmasında kanal inovasyonu kategorisinde büyük ödül DenizBank’ın oldu. Bankacılık sektörünü global anlamda etkileyen birçok inovatif projenin değerlendirmeye alındığı yarışmanın kazananları 9 Ekim 2012 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dünyada bir ilke imza atan Facebook’ta Bankacılık uygulamalarını yine dünyada ilk olacak yepyeni özellikler ekleyerek, geliştirmeye devam ettiklerini belirtti. Ateş “Banka olarak genç yaşımıza rağmen teknoloji konusunda sektörümüze öncülük ediyoruz, dijital platformlarda fark oluşturan ve işimize değer katan yatırımlar yapıyoruz. AR-GE ve teknolojiye yaptığımız bu yatırımların başarıya ulaşması ve küresel çapta itibarlı kurumlar tarafından takdir edilmesi, çalışma azmimizi daha da artırıyor. Bildiğiniz gibi Dünyada Facebook’tan Para Transferi yapılabilen ilk banka DenizBank olmuştu. DenizBank müşterileri Facebook hesaplarından, banka müşterisi olmasalar dahi istedikleri kişinin cep telefonlarına 7/24 para gönderebiliyor, gönderiyi alan kişiler de istedikleri DenizBank ATM’sinden parayı çekebiliyor ya da cep telefonları aracılığı ile para transferi yapabiliyorlar. Bu imkân tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.” dedi.

BAI (Bank Administration Institute) Hakkında: Dünyanın en prestijli bankacılık organizasyonu Chicago merkezli BAI, gelişen piyasalarda yenilikçi olmak ve güncel kalmak için gerekli olan ve çığır açıcı nitelikteki bilgi ve istihbaratı sağlamak amacıyla finansal hizmetler sektörünün ortağı olarak çalışmaktadır. 85 yıldır BAI, tarafsız eğitim ve araştırma hizmetleri sunarak bu sektörün gelişmesine odaklanmıştır. BAI’nin sunduğu hizmetler en az sektör kadar çeşitlidir. BAI Perakende Hizmet Konferans & Fuar etkinlikleri, çığır açan araştırma ve performans ölçümü, profesyonel öğrenme ve gelişim programları ve BAI Bankacılık Stratejileri yayını ile sunduğu detaylı içerik bu hizmetlerden bazılarıdır. BAI hakkında detaylı bilgi için: www.bai.org

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.