Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Türk Telekom’da kan değişimi

11 Ekim 2012 Perşembe::

Türkiye’nin en değerli markası olarak gösterilen Türk Telekom, yeni Genel Müdür Tahsin Yılmaz’ın göreve başlamasının ardından yönetim kadrosunda değişim yaşanıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Türk Telekom’da 25 yıldır yöneticilik görevi yapan Satış Başkanı Celalettin Dinçer, kendi isteğiyle istifa etti. Dinçer, “Biraz dinlenmek istiyorum” diyerek bir tepki ortaya koymazken yönetim katında ard arda gelen istifalar dikkat çekti.

Türk Telekom’da değişim süreci geçtiğimiz Eylül ayı başında Türk Telekom CEO’su olarak görev yapan Gökhan Bozkurt’un, Yönetim Kurulu Başkanı Özel Danışmanlığı’na TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz’ın ise Türk Telekom Genel Müdürü olarak atanmasıyla başladı. Yılmaz, göreve başlamasının ardından yönetim kurulunda önemli değişimler yaşandı. Satış Başkanı Celalettin Dinçer, Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Hukuk Başkanı ve Şirket Sekreteri görevlerini yürüten Mehmet Kömürcü istifa eden isimler oldu.

Kendi kararları

İstifa kararını değerlendiren Dinçer, “Tamamen kendi kararımdı” diyerek şunları söyledi: “Uzun yıllardır Türk Telekom’a hizmet ettim. Şimdi biraz dinlenmek istiyorum. Sadece Türk Telekom’dan değil tüm gruptan istifa ettim. Geleceğe yönelik şu anda bir plan yapmadım. Biraz dinlendikten sonra karar vereceğim. Herkese hayırlı olmasını diliyorum.” Dinçer diğer istifalar için, “Herkesin kendi kararı” yorumunu yaptı. Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ise kararı “Tahsin Yılmaz’ın kendi ekibiyle rahatça çalışması” için aldıklarını belirterek, “Herkes için hayırlı olacağını düşünüyorum. Ben Türk Telekom’da keyifle çalıştım ayrılırken dahi keyifle aldım bu kararı. Tahsin Yılmaz’ın kendi kuracağı ekibiyle yoluna devam etmesinin daha doğru olacağını düşündüm. Tüm süreçleri birlikte konuşarak karar verdik” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.