Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Suudi prens Türkiye’de ne şirketi kurdu?

14 Eylül 2012 Cuma::

Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud’dan sonra Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın bir başka yeğeni Prens Abdurrahman Bin Saud el Kabair el Saud da Türkiye’de şirket kurdu...

Yazı Boyutu : A A A A

Suudi prenslerin Türkiye’ye ilgisi biliniyor. Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud’dan sonra Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın bir başka yeğeni Prens Abdurrahman Bin Saud el Kabair el Saud da Türkiye’de şirket kurdu...

Prens Abdurrahman’ın geçen hafta “Prima Emlak Hizmetleri ve Ticaret” unvanıyla kurduğu şirket, Türkiye’de konut üretecek. İstanbul Beşiktaş merkezli, 20 bin TL sermayeyle kurulan şirketin faaliyet amacı oldukça geniş tutulmuş.

Şirketin faaliyet sözleşmesinde toplu konutlar, siteler, uydu kentler, yüksek kule tipi binalar, her türlü ticari ve sınai binalar, sağlık köyleri, tatil köyleri, hastaneler, üniversite yerleşkeleri, üniversite yurtları yapacağı belirtiliyor. Prens Abdurrahman, aynı zamanda Suudi Arabistan’ın en büyük hukuk şirketi Prima Law’un sahibi. Prens, geçmiş yıllarda istihbarat daire başkanlığı da yapmıştı.

Kral Abdullah’ın kardeşi Prens Muqrin bin Abdülaziz’in oğlu olan Prens Turki bin Muqrin bin Abdülaziz el Suud ise geçen yıl “TMA Turki Gayrimenkul İnşaat Ticaret” unvanıyla şirket kurmuştu. Türkiye’de Dubai Şeyhi El Maktum’un Emaar şirketi aracılığıyla yatırımları bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.