Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Trump Towers’a yabancı ilgisi arttı

13 Eylül 2012 Perşembe::

Avrupa’nın ilk Trump projesi olma özelliğine sahip Trump Towers İstanbul, A Plus rezidans katları ve sunduğu yaşam alanlarıyla lüks yaşamı arzulayanların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Trump Towers İstanbul projesi sadece İstanbul’a değer katmak için değil aynı zamanda İstanbul’un modern yüzünü yurtdışında da tanıtmak için tasarlandı. Trump Towers, detaylı çalışmalar ve incelemeler sonucunda oluşturulan benzersiz görünüm ve fonksiyonel yapısının yanı sıra, karşıtlıkların birbirini tamamlaması gibi farklı malzeme ve dış cephe açıları birleştirilerek, ileri teknoloji ve kaliteli malzeme kullanılarak, konfor lüks ve stili bir arada sunuyor.

Dünyanın sayılı ülkelerinde çok özel projelere imza atan Trump Towers’in, Avrupa’daki ilk örneği Trump Towers İstanbul projesindeki dairelerin satış ve kiralamasına devam edildiğini belirten Trump Towers Yönetimi, konut projelerinde yaşanan büyük ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti.

Özellikle Mayıs ayında yürürlüğe giren Mütekabiliyet Yasası’nın ardından başta Amerika olmak üzere birçok ülkeden yabancı yatırımcıların projeye olan ilgisinin arttığının altını çizen yönetim, yasanın satışları arttırdığını ve projede sınırlı sayıda daire kaldığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.