Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Gues Kids Türkiye’de sadece B&G storda

21 Ağustos 2012 Salı::

Guess Kids’in Türkiye haklarını satın alan B&G Store, mağazalarında satılmaya başlanacak yeni markası için 5 yılda 10 adet mağaza açacak. Guess Kids ile 5 yıllık anlaşma yapan B&G Store 2 milyon Euro’luk yatırıma hazırlanıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

2000 yılında Türkiye’de en köklü çocuk giyim markası olmak için yola çıkan B&G Store; bu alanda tasarım olgusunu ön planda tutan, dünya çocuk giyim sektöründeki Patrizia Pepe, Bikkembergs, Miss Sixty gibi diğer markaları Türkiye’ye getirerek duruşunu pekiştirdi. Türkiye’de toplam 55 mağazası ile hizmet veren B&G Store, şimdi de Guess Kids ile, İtalya’daki Çocuk Fuarı’nda ilk adımları atılan iş ortaklığı kurdu.

Guess Kids ürünlerini Türkiye’ye getirerek B&G Store mağazalarında satacak olan B&G Store, 5 yıl içerisinde 10 adet Guess Kids mağazası açacak. En az 2 milyon Euro’lık marka yatırımı yapacaklarını söyleyen B&G Store Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati, Arap ülkelerinin de gündemde olduğunu ve çalışmaya başlamayı düşündüklerini belirtti.

Guess Kids Türkiye’de sadece B&G Store’da

Seyidullah Nebati, dünyada en hızlı büyüme gösteren orta ve üst sınıf marka olan Guess Kids’in, krizin etkilendiği Avrupa ülkelerinde mağaza açmaya devam ettiğini ancak hedeflenen ciroya ulaşılamadığını söyleyerek “Biz Avrupa’ya yakın ve büyüyen tek ülkeyiz. Türkiye’de orta-üst sınıfa hitap eden tek organize çocuk markası zinciriyiz. Bu yüzden Türkiye’de sadece bizi tercih ettiler.”dedi.

B&G Store, Guess Kids’in Avrupa mağazalarındaki satış fiyatı değiştirilmeden birebir aynı fiyat uygulanarak satış yapacak. Hatta KDV nedeniyle fiyatların yüzde 3 düşük olabileceği de belirtiliyor. Guess Kids ile yapılan bu anlaşmanın, Uzakdoğu’da üretilecek ürünlerin Türkiye’de üretilmesine katkı sağlanacağı düşünülüyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.