Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

CMC Şanlıurfa’da 1.500 kişilik istihdam sağlayacak

21 Ağustos 2012 Salı::

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC, 15 milyon TL yatırım ile Şanlıurfa’da açacağı çağrı merkezinde 1.500 kişilik istihdam sağlamayı hedefliyor.

Yazı Boyutu : A A A A

3.200’den fazla çalışanı bulunan CMC, Anadolu’daki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. CMC, Şanlıurfa’da 15 milyon TL yatırım ile açacağı çağrı merkezinde 1.500 Şanlıurfalı gence istihdam sağlamayı hedefliyor.

CMC Şanlıurfa Çağrı Merkezi, yüksek standartlar ve ileri teknolojik altyapının yanısıra, bulunduğu çevre ve doğa ile uyumlu, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı “yeşil bina” olarak tasarlanıyor.

CMC Genel Müdürü Metin Tarakçı, Şanlıurfa’da açılacak çağrı merkezi ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Şanlıurfa’daki çağrı merkezi yatırımımızın hem bölgeye hem de sektörümüze yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. İlk Anadolu yatırımımız olan Malatya’da, 2009 yılında 250 kişilik bir ekiple hizmet sunmaya başlamıştık, bugün Malatya’da 1.500 kişiyi istihdam ediyoruz. Aynı gelişimi, bölge halkının ve iş ortaklarımızın katkılarıyla Şanlıurfa’da da sağlamayı hedefliyoruz. Çağrı merkezimiz gençlerimize sağladığı iş imkanlarıyla birlikte, bölgedeki pek çok vatandaşımıza ekonomik değer yaratacaktır. Güneydoğu Anadolu’nun en önemli illerinden Şanlıurfa’ya bu yatırımı yapmaktan gurur duyuyoruz. Sektörümüzün Anadolu’da büyümesi için sunulan teşvik imkânlarından yararlanarak, açacağımız yeni merkezlerle istikrarlı büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz.”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.