Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

‘Türkiye’deki ilk Skechers mağazasını açacak’

12 Ağustos 2012 Pazar::

Yaklaşık bir yıl önce Türkiye pazarına giren Skechers’ın Türkiye Genel Müdürü Yasin Kavşak, Türk tüketicisinin Skechers’ı çok sevdiğini söyleyerek önümüzdeki dönemde Türkiye’deki ilk Skechers mağazasını açmayı planladıklarını belirtti

Yazı Boyutu : A A A A

‘Shape-ups’ ve ‘Tone-ups’ modellerinin tüketiciden yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Kavşak, “Öyle ki, talepleri karşılamak adına lojistik olarak maliyetli olmasına rağmen Amerika’dan uçakla ürün getirdik. 2012 ilkbahar/yaz sezonunda ise Skechers’ın ‘Shape-ups LIV’, ‘GO Run’ ve ‘Skechers SRR Resistance Runner’ adlı modellerini satışa sunduk. Bu üç model de akıllı tabanları ve tasarımlarındaki özel teknoloji sayesinde yeni bir deneyim sunuyor” dedi.

Türkiye pazarına ‘fitness’ kategorisiyle girdiklerini ifade eden Kavşak, şu bilgileri verdi: “En büyük perakende mağazalarında kendimize yer bularak, müşteriyle buluştuk. Kısa sürede tüketiciden yoğun ilgi gördük. 2012’nin ilk aylarında markanın diğer modelleri de mağazalardaki yerini aldı. Özellikle performans ayakkabıları segmentinde, koşu ve yürüyüş kategorilerinde tüketiciye sunduğumuz inovatif tasarımlarla ön plana çıktık.”

Test istasyonları kurdu

Ürünlerinin tüm tüketicilere hitap ettiğini anlatan Kavşak, “Herkesin ihtiyacını karşılayabilecek kadar geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Ürünlerimizin tüketiciyle buluştuğu noktalarda etkinlikler yaparak fark oluşturmaya çalıştık. Birçok mağaza içi ve alışveriş merkezleri aktiviteleri düzenledik. Kurduğumuz test istasyonlarında, tüketiciler ürünleri deneyerek farkı hissettiler” dedi.

2013 Sonbahar/Kış sezonuyla birlikte 230’un üzerinde satış noktasında tüketiciyle buluşacaklarını söyleyen Kavşak, “Önümüzdeki dönemde kendi mono brand mağazalarımızı açacağız. Yeni sezonda ürün yelpazemiz genişleyecek. Özellikle Amerika’da 1 numara olan casual/günlük ayakkabı kategorisindeki ürünlerimiz tüketiciyle buluşacak” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.