Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İnternetten alışveriş ile IKEA artık tüm Türkiye’de

9 Ağustos 2012 Perşembe::

IKEA, kısa bir süre önce mağazalarının bulunmadığı illerde başlattığı internetten alışveriş sistemini 1 Ağustos itibariyle İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa şehirlerinde de uygulamaya alarak tüm Türkiye’ye ulaşıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

IKEA Türkiye, İstanbul’da Ümraniye ve Bayrampaşa olmak üzere iki, İzmir, Bursa ve Ankara’da birer mağaza ile toplam 5 mağazasına ek olarak şimdi de sanal mağazasıyla tüm Türkiye’ye açılarak büyümesini sürdürmeye devam ediyor.

Mağazalarında binlerce çeşit güzel tasarımlı, kaliteli ve kullanışlı ürünleri düşük fiyatlarla müşterileriyle buluşturan IKEA, 2011 yılında tüketicilerin hizmetine sunduğu internetten alışveriş uygulamasını artık daha geniş kitlelerin erişimine sunuyor. Yaratıcı dekorasyon çözümleriyle ev hayatının nasıl daha fonksiyonel ve keyifli hale gelebileceğini ilham verici önerileriyle anlatan IKEA, internetten alışveriş uygulamasıyla ev dekorasyonuna olan ilgiyi daha da artırmayı hedefliyor.

IKEA Türkiye Genel Müdürü Fuat Atalay; “Mağazalarımızın olmadığı illerden gelen talepler doğrultusunda Kasım 2011 itibariyle başlattığımız internetten alışveriş uygulamasını 1 Ağustos itibariyle tüm Türkiye’ye sunmaya başladık. Dört büyük şehirde, her biri yaklaşık 25.000- 30.000 m2’ de kurulu olan mağazalarımızda, sekiz bin çeşidi aşkın mobilya ve ev aksesuarını ilham kaynağı fikirler vererek tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Yeni mağazalar açmak için çalışmalarımıza devam ederken, 1 Ağustos itibari ile faaliyete başlayan sanal mağazamızla artık Türkiye’nin her noktasına ulaşabiliyoruz. Öte yandan hızla yaygınlaşan internetten alışveriş trendini de dikkate alarak tüm IKEA severlere kolaylık sağlamak amacıyla, mağazalarımızın bulunduğu şehirlerde de internetten alışveriş sistemini hayata geçirdik.” Atalay şöyle devam etti: “Mağazalarımızda satışa sunulan sekiz bin çeşidi aşkın mobilya ve ev aksesuarının birçoğu internetten de satın alınabilmektedir. www.IKEA.com.tr internet sitemizde tüketiciler kolay alışveriş adımlarını izleyerek, güvenli 3D Secure ödeme platformu üzerinde alışverişlerini tamamlayabilirler.”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.