Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Godiva ilk kez Körfez’de

7 Ağustos 2012 Salı::

Yıldız Holding’in 84 ülkede 450 mağazası bulunan çikolata markası Godiva, ilk kez Suudi Arabistan’a şube açacak. Riyad’da açılacak şubeyle Suudi Arabistanlılar Şeker Bayramı’nda Godiva yiyecek

Yazı Boyutu : A A A A

Ülker ailesinin 2007′de satın alarak bünyesine kattığı dünyaca ünlü premium çikolata markası Godiva, yönünü Ortadoğu’ya çevirdi. Avrupa’da yaşanan krizle birlikte büyümeyi enerji zengini Arap çöllerinde arayan Ülker, Godiva’nın satış coğrafyasını artırmak için düğmeye bastı.

86 yıllık Godiva, ilk kez Suudi Arabistan’da şube açacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yoğun bir çalışmaya giren Ülker’in tepe şirketi Yıldız Holding, ilk Godiva mağazasını Şeker Bayramı’nda hizmete alacak.

Dallah, Dank’ı alacak

Ülker ailesi, Riyad’daki mağazanın ardından Cidde, Mekke gibi şehirler de yeni Godiva mağazaları açmayı hedefliyor. Ardından Kuveyt, Umman, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ağını genişletmeyi planlayan Yıldız Holding, bu çalışmayı ise Arap bir ortakla yapacak.

Yıldız Holding’in markası Godiva’nın Körfez’de yayılmasını sağlayacak şirket ise Suudi Arabistanlı Dallah Grubu. Yıldız Holding bu operasyon için İstanbul merkezli Dank Gıda’nın yüzde 50′sini Suudi Dallah Grubu’nun şirketi Samaha International firmasına devretmeye hazırlanıyon.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.