Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Kendi yerini mi açmak istiyorsun?

4 Ağustos 2012 Cumartesi::

Mesleki eğitimleriyle binlerce kişiyi profesyonel hayata kazandıran MSA kendi mekânını açmak, mekânı olup kendini geliştirmek isteyenler için yiyecek içecek işletmeciliği kursu veriyor.

Yazı Boyutu : A A A A

2004 yılından bu yana verdiği mesleki eğitimleriyle öne çıkan Whirlpool Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) profesyonel aşçılık, pasta ve ekmekçilik eğitimlerine yiyecek-içecek işletmeciliği eğitimlerini de kattı. Yiyecek-içecek işletmeciliği eğitimlerine kendi yerini açmak isteyenlerle hali hazırda mekanı olup kendini geliştirmek isteyenler katılabilecek. Eğitimlere katılanlar kafe, restoran, bar, kahve dükkanı, bistro, şaraphane ve benzeri mekanların yönetimi ile ilgili konularda sektörün tanınmış profesyonellerinden teorik ve pratik dersler alacak.

Fizibilite çalışmalarından, menü hazırlanmasına, personel seçiminden stok kontrolüne, sponsorluk çalışmalarına kadar pek çok teorik ders ile soslar, çorbalar, deniz ürünleri, hamur işleri, kanepeler, mezeler, tatlılar, şarap, sofra düzenlemeleri gibi uygulamalı derslerden oluşan kursun sonunda öğrenciler T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın sınavına girerek MEB sertifikası alıyor. Kursiyerler program sonunda kendi tesislerini işletebilecek veya işletmelerde profesyonel yönetici olarak çalışabilecek bilgi ve beceriye sahip oluyor.

Bugüne kadar 750 mezun verdi
 
Sadece 24 öğrencinin katılabileceği 41. dönem Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitimi 14 Aralık 2009 – 01 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe olmak üzere haftada dört gün verilecek eğitimde teorik dersler 3 saat, mutfak uygulamalı dersler ise 4 saat sürüyor. Bugüne kadar 750 kişinin mezun olduğu kursun ücreti ise KDV dahil 3.500 TL.
 
Kolay ulaşım ağıyla da dikkat çeken MSA’nın Maslak’taki 2.100 metrekarelik ve son teknolojiyle donatılan yeni binasında gerçekleştirilecek Yiyecek-İçecek İşletmeciliği eğitimine katılmak için acele etmenizde fayda var. Programla ilgili ayrıntılı bilgiye www.msa.tc adresinden veya 0212 290 35 50 / 444 9 MSA numaralı telefondan ulaşılabilir.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.