Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Altın değil gümüş alın…

5 Haziran 2020 Cuma::

Altın uzmanından flaş çıkış! A Haber’de yayına katılan Altın Uzmanı İslam Memiş, yatırım yapacak vatandaşın merak ettiği sorulara yanıt verdi. Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan Memiş, gümüş almanın şuanda doğru seçenek olduğunu vurguladı.

Yazı Boyutu : A A A A

A Haber yayınında, "şu dönemde altın alınır mı satılır mı" sorusuna cevap veren Altın Uzmanı İslam Memiş, özellikle koronavirüs salgını dolayısıyla yaz aylarında başlaması gereken düğün sezonunun Eylül ayına sarktığını ifade etti. Gram altının 396 lira ile tarihinin zirvesini yaptıktan sonra 366 liraya kadar çekildiğini belirten Memiş, altının ucuzlamasıyla insanların fiziki altına talep ettiğini açıkladı. Memiş bu aşamada gündemde olmayan flaş bir tavsiyede bulundu.

"ALTIN DEĞİL GÜMÜŞ ALIN"

"Bu dönemde neye yatırım yapmalıyız" diye cevap arayan yatırımcılara gümüşü tavsiye eden Memiş, "Emtiada gümüş altının tahtına oturdu" dedi. Pandemi sürecinin en çok gümüşe yaradığını ifade eden Altın Uzmanı Memiş, son 2.5 ay baz alındığında gümüşün getirisinin altından fazla olduğunu belirtti.

Memiş, "Gümüşün gramının 5 lira seviyesini kırdıktan sonra önümüzdeki 3 yıl boyunca 15-20 liralara çıkacağını tahmin ediyoruz" dedi


"ALTINI OLANLAR BOZDURMASINLAR"

Elinde altın olanların ise altınlarını bozdurmamasını söyleyen Memiş, "altın düşecek diye insanlar altınlarını bozdurmasınlar, altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek" dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.